×

Opozorilo

Določi komponento VirtueMart na postavko menija

Kartica ugodnosti AG

Ugodnosti KLUB AG kartice?

Imetniki KLUB AG kartice kupujejo dodatno opremo in artikle iz pestre ponudbe trgovin AKUSTIKA GROUP zagotovljenim stalnim  10% popustom.

Za imetnike KLUB AG kartice, prirejamo posebne akcije z zelo atraktivnimi cenami, ki so posebaj označene za določene izdelke iz naše ponudbe. KLUB AG kartica ponuja kataloško prodajo, ki je namenjena izključno imetnikom kartice.

Poleg omenjenih ugodnosti so imetniki kartice deležni še nekaterih brezplačnih storitev, kot so na primer brezplačni pregled aparata, zagotovljen nadomestni aparat, brezplačno namestitev folije oz. zaščitnega stekla na mobilni aparat in brezplačen prenos podatkov. Prav tako imetniki kartice lahko prejemajo oglasna sporočila o novostih, akcijah in aktualni AKUSTIKA GROUP ponudbi. Razlogov zakaj postati imetnik kartice zaupanja AKUSTIKA GROUP je veliko. Ne oklevajte in se nam v izbrani družbi pridružite tudi vi.

Pridobitev KLUB AG kartice

Za pridobitev KLUB AG kartice morate izpolniti pristopnico, ki jo lahko dobite v poslovalnicah AKUSTIKA GROUP, skladno s Splošnimi pogoji poslovanja in Pogoji varovanja osebnih podatkov.

Več podrobnosti spodaj.

KLUB-AG-pristopnica.pdf

KLUB-AG- Splosni-pogoji.pdf

KLUB-AG KARTICA-Pogoji-varovanja-osebnih-podatkov.pdf

 

PE Domžale

Ljubljanska 73
1230 Domžale

Mobitel: (031) 555 333
E-mail: domzale@akustikagroup.si

Odprto: 8.00 - 19.00
Sobote: 8.00 - 12.00
Nedelje in prazniki: Zaprto

 

PE Jarše

Kamniška cesta 24
1235 Radomlje

Mobitel: (041) 988 988
E-mail: jarse@akustikagroup.si

Odprto: 8.00 - 19.00
Sobote: 8.00 - 12.00
Nedelje in prazniki: Zaprto